Activitats - Olot

Com ja us avançàvem a l’entrada anterior, el passat dissabte dia 13, es va dur a terme a les instal·lacions del GIMCOL, un entrenament intensiu dirigit pel mestre Miquel Morancho.


Les més de sis hores que va durar el curs, va permetre treballar diversos aspectes de l’esgrima japonesa, que normalment queden fora de la pràctica habitual per manca de temps, com a conseqüència de les nostres obligacions quotidianes.


D’aquesta manera, el matí es va dedicar íntegrament a la pràctica del Kendo, començant amb un repàs de les tècniques bàsiques com són ashi-sabaki, su-buri, o kihon-datotsu entre d’altres, passant a continuació a treballar per parelles.


Abans d’acabar l’entrenament del matí, i ja amb els Bogu posats, vàrem cremar unes quantes calories, amb un treball més intens per parelles, i amb exercicis de contacte com ara kiri-kaeshi i uchikomi-geiko.


Després d’un dinar de germanor, es va reprendre el treball amb la pràctica de les formes bàsiques de Seitei-Iai, i les Kata de la ZNKR.





L’escola Tatsumi Ryu, també hi va ser present, dedicant les últimes hores de la tarda a les tècniques bàsiques de kenjutsu, en un interessant treball per parelles.

L’entrenament va finalitzar amb la foto de família dels assistent al curs, la satisfacció per l’estona compartida, i el desig de poder tornar a repetir l’experiència el més aviat possible.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrenant Kendo

Performance Iaido

Quin sentit té practicar Kendo avui en dia?