Activitats - La Marató de TV3

El passat dia 19 de desembre, i tal i com havíem avançat, es va celebrar a Figueres el Xè aniversari del Festival d’Arts Marcials en favor de La Marató de TV3, que ve organitzant l’AJAE.

L’esdeveniment va superar totes les edicions anteriors, tant en número de participants, com en nombre d’activitats, i va servir per recaptar 2.750 €, que s’han aportat a la Fundació La Marató de TV3.

Cal destacar com sempre, el bon fer i la bona organització dels responsables de l’AJAE, a qui volem dedicar el nostre més sincer reconeixement.

A més de les diciplines marcials que com ja es habitual s’hi poden practicar en cada edició (Judo, Aikido, Nanbudo, Jiu-jitsu, Kendo, Kung-fu, Taichi, Taekwondo, Karate o Kobudo), es van realitzar diverses activitats complementàries que van fer les delícies dels més petits, amb diversos tallers educatius de Tangram, pintura, estampació, inflables i jocs de lluita.

L’acte va servir també per presentar la nova mascota de l’AJAE, que va comptar amb la presència de la màxima autoritat municipal, l’alcalde de Figueres.

Nosaltres també hi vam ser presents, oferint a tothom qui va voler, la possibilitat d’introduir-se a l’esgrima japonesa, tot prenent part en alguna de les classes de Kendo i de Nihon Kobudo que es van dur a terme.

El Festival va finalitzar amb un seguit de demostracions tant de professors com d’alumnes de les diferents disciplines, i que va servir per posar la cirereta a un gran jornada.

Gràcies a tots els participants!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrenant Kendo

Performance Iaido

Quin sentit té practicar Kendo avui en dia?