Activitats

El Kazan no Dojo, és membre de ple dret de la FADKEN (Federació Andorrana de Kendo),  amb qui mantenim una estreta relació. Així doncs, en aquesta ocasió us avancem el programa de dues activitats ja “clàssiques” en el calendari.

En primer lloc trobem el 23è Stage de Tatsumi Ryu, cita obligada per tots els practicants d’aquesta disciplina, i una bona ocasió per tots aquells que vulguin conèixer-la.

En segon lloc, però no per això menys rellevant, tenim el Curs Internacional de Kendo & Iaido 2011, que s’ha convertit amb el temps en cita ineludible pels practicants del nostre país, però també d’altres països europeus, com França, Alemanya o Regne Unit, entre d’altres. El nivell dels mestres, i l’ambient en que aquest curs es desenvolupa fa que sigui una gran experiència per practicants de tots els nivells.

Ja per acabar, no podem evitar parlar-vos del que serà l’esdeveniment més important organitzat per la FADKEN fins el moment: el Campionat d’Europa de Iaido, que tindrà lloc del 4 al 8 d’octubre al Pavelló de Govern d’Andorra, i serà una ocasió única pels amants d’aquesta disciplina.

La informació sobre el Campionat, estarà disponible en breu a la seva pàgina web.

Comentaris

  1. Ja he mirat les dates del curs de Tatsumi em semblen bé, i el preu és asequible. Salut i fins el pròxim dilluns.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Entrenant Kendo

Performance Iaido

Demostració Tatsumi Ryu Ajuntament de Sakura