Activitats - Curs Internacional de Kendo & Iaido 2011

El passat 25 al 30 de juliol, va tenir lloc al Centre Esportiu del Serradells d’Andorra el Curs Internacional de Kendo & Iaido 2011, que com cada any organitzen l’Andorra Kendo Club (AKEN) i la Federació Andorrana de Kendo (FADKEN).

Lloc ja habitual de reunió a l’estiu per Kendokas de tot arreu, en aquesta ocasió l’assistència va ser una mica més baixa de l’habitual, arribant però a reunir a més de cinquanta practicants de la nostra disciplina, procedents principalment d’Andorra, Espanya, França, Alemanya i Itàlia.



Un cop més vàrem comptar amb l’assistència dels mestres Okada Morimasa (7è Dan Kyoshi de Kendo), Muraoka Kozo (7è Dan Kyoshi de Kendo) i Otaka Yohei (6è Dan de Kendo), que en aquesta ocasió anaven acompanyats de les mestres Shinzato Chicano (5è Dan de Kendo) i Sakurai Yoshiko (5è Dan de Kendo), vinguts expressament de Japó per a la realització del curs.

En l’àmbit competitiu destaca el palmarès de la mestra Chicano, que va quedar classificada en segon lloc al 43è Campeonat femení de Kendo del Japó de 2004 i en 3r lloc al Campeonat del Món de Kendo de 2009. La seva trajectòria li va valer la portada de la Revista Kendo Nippon d’aquest passat mes de juliol.

Cal destacar també la presència d’altres destacats mestres europeus, com ara el francès Jacques MULLER (7è Dan de Kendo), l’espanyol Antonio Gutiérrez (6è Dan de Kendo i 5è Dan de Iaido) o l’italià Stefano Betti (6è Dan de Kendo), entre d’altres.
 
Per la seva banda el Curs de Iaido va ser dirigit un cop més pel mestre Jean-Jacques SAUVAGE (7è Dan Renshi d'Iaido i 5è Dan de Kendo), qui amb els seus coneixements i la seva amabilitat va fer que els practicants de Iaido gaudíssim un cop més d’una experiència molt profitosa i inoblidable.
 
Dissabte, després de l’entrenament del matí es van realitzar exàmens fins a 3er Dan de Iaido i de Kendo. La nostra enhorabona a tots aquells que van passar de grau!!
 
Ja per la tarda va tenir lloc la competició Copa Okada, que aquest any va guanyar en Dino Zafirakos del Club Ryoshinkai de Barcelona.
 
I per acabar, i com no podia ser d’una altra manera es va realitzar el Sayonara Party a un dels Salons de l’Hotel on estàvem tots allotjats, la qual es va allargar fins ben entrada la matinada.
Fins la propera!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrenant Kendo

Performance Iaido

Quin sentit té practicar Kendo avui en dia?