Activitats - La Marató de TV3

El passat diumenge 16 de desembre, va tenir lloc un any més el Festival d'Arts Marcials en favor de La Marató de TV3, i que organitza l'Associació de Judo de l'Alt Empordà.


Practicants d'altres disciplines varen poder apropar-se al Kendo, participant en una de les classes introductòries que es dugueren a terme.


Tot i que aquest any no vàrem comptar amb tants participants com en darreres ocasions, l'ambient festiu en que es va desenvolupar tot l'acte va permetre gaudir d'un bon matí de diumenge.


Tot i amb això, l'esforç dels participants va permetre recollir més de 3000 € que es destinaran a la recerca sobre el càncer.

Com a novetat, el grup de Figueres del Tadaima Dojo, practicants de Toyama Ryu, va portar Katana i Tatami per efectuar una demostració de tall, i el seu mestre, en José Miranda va tenir l'amabilitat de convidar-me a practicar amb ells.


El nostre grup va participar en les demostracions finals, amb una exhibició de les tècniques de l'escola Tatsumi Ryu.


Des d'aquí volem felicitar un cop més a l'AJAE per l'organització d'aquesta jornada, en la que practicants de diverses disciplines vam poder compartir experiències i fer alhora una petita aportació  solidaria.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Performance Iaido

Quin sentit té practicar Kendo avui en dia?

Entrenant Kendo