Activitats

En aquesta ocasió us volem fer una presentació a grans trets, de les principals activitats en l’àmbit del Kendo que tenen lloc al nostre país. Es tracta doncs d’una mena de calendari anual, d’aquells esdeveniments que es repeteixen any rere any en dates similars.

Així doncs, i sense més preambuls tenim:
  • El Trofeu Kurasawa, que te lloc a mitjans de gener a Barcelona i que organitza el Ryoshinkai (la darrera edició va tenir lloc del 14 al 16 de gener).
  • Kachinuki-ho de terres de l’Ebre, que es fa a Amposta, i que aquest any serà el 7 de maig (pendent de confirmació oficial) i que organitza el Kobukan Amposta.
  • Concentració de Dones Kenshi. Organitzat pel Renshinkan i el Kenwakai a Barcelona el primer cap de setmana de juliol cada any. Es tracta d’un esdeveniment impartit i dirigit només a dones.
  • Trofeu de Kendo UPC. L’any passat es va fer la primera edició d’aquest trofeu organitzat pel Club de Kendo de la UPC i es preveu que tingui lloc el darrer dissabte de novembre cada any.
Per tal de participar en els cursos i competicions és necessari disposar d’una llicència federativa en vigor, ja sigui de la FADKEN, la FCJiDA o la FEJyDA.

A més d’aquests esdeveniments, aquells qui estigui interessats en compartir experiències i millorar en la seva pràctica diària del Kendo, poden participar en els entrenaments que es duen a terme els dissabtes de 10 a 13 al Poliesportiu de la UPC, o de 17 a 19 a l’Escola Industrial de Barcelona, dins les activitats organitzades pel Renshinkan.

Per poder participar en aquestes darreres activitats cal contactar prèviament amb els organitzadors, ja que no sempre es porten a terme. A hores d’ara s’han confirmat entrenaments pels propers dies 12 de març, 30 d’abril i 21 de maig a la UPC.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Entrenant Kendo

Performance Iaido

Quin sentit té practicar Kendo avui en dia?